Compania BlueNote Communications este Cisco Premier Certified Partner. Inginerii noștri certificați Cisco vă oferă la cele mai înalte standarde de profesionalism:

  • Proiectare, implementare și suport pentru soluții de networking;
  • Instalare și configurare echipamente;
  • Asistență la achiziția de echipamente Cisco.

 
Asistență și suport la achiziția de:

  • Servere și storage-uri;
  • Stații de lucru și laptop-uri;
  • Servicii de suport.

 

BlueNote Communications este certificată NDI (Network Designer and Installer) de către AMP Netconnect. Proiectele noastre cu furnitură AMP pot beneficia, la cerere, de 25 de ani garanție, direct de la AMP Netconnect.


 

Axis este unul dintre cei mai prestigioși producători de soluții de supraveghere video IP, cu o zonă largă de aplicații în domenii precum industrie, învățământ, sănătate, transport public, siguranță publică, retail.


 

Instalăm și configurăm soluții de colaborare (centrală VoIP Asterisk, fax, email, management comunicații) bazate pe tehnologie Elastix.


 

BlueNote Communications este membru al Mitel Solutions Allliance, comunitatea internațională de dezvoltatori de soluții complementare tehnologiei Mitel.

Ca dezvoltatori acreditați Mitel am creat soluția de BlueVoice Mitel Edition pentru înregistrarea convorbirilor telefonice din ecosisteme ce au la baza sisteme telefonice Mitel.


 

BlueNote Communications este distribuitor în România a echipamentelor industriale de comunicații prin GPRS dezvoltate de compania finlandeză Viola Systems.


 

BlueNote Communications este distribuitor în România a echipamentelor de telemetrie Inventia, echipamente industriale ce combină funcții de modem GPRS, PLC, data logger si convertor de protocol într-un singur dispozitiv compact.


 

Suntem parteneri certificați de distribuție și suport pentru soluțiile SCADA dezvoltate de compania daneză 7Technologies, soluții ce fac parte astăzi din portofoliul Schneider Electric.


 

BlueNote Communications este distribuitor autorizat a echipamentelor industriale Acksys.