Monitorizare și control procese distribuite

Proiectăm soluții pentru monitorizarea centralizată a parametrilor din procese distribuite și controlul de la distanță al acestora.

Soluțiile noastre integrează componente, echipamente și tehnologii ale unor producători de renume, și componente software personalizate pentru compatibilizarea cu echipamentele existente în teren.

Detalii

 

Sectorizare rețea de distribuție

Monitorizarea parametrilor pe segmente de rețea este un instrument extrem de important pentru localizarea rapidă a pierderilor sau a defecțiunilor.

Soluțiile noastre permit accesarea parametrilor prin interfață Web de pe orice PC autorizat în rețea și transmiterea de alerte prin email sau SMS la depășirea valorilor normale de funcționare.

Detalii

 

Telecitire automată a contoarelor

Telecitirea contoarelor este o soluție modernă de reducere a costurilor, efortului și erorilor auto-citirii și a citirii personale.

Telecitirea automată a contoarelor vine să înlocuiască metodele mai vechi de telecitire walk-by sau drive-by cu o soluție completă care transmite datele din teren direct în baza de date.

Detalii

 

Înregistrarea comunicațiilor din dispecerate

BlueNote Communications este singurul dezvoltator român de soluții pentru înregistrare a dispeceratelor.

Soluțiile noastre BlueVoice implementează suport pentru înregistrarea telefoniei fixe, a stațiilor radio, a premicell-urilor și a microfoanelor pentru înregistrare ambientală.

Detalii