Învățământ interactiv

Fie că discutăm despre platforme de e-learning, catalog electronic, soluții de videoconferință și tele-prezență, table interactive sau sisteme de evaluare simultană, creșterea gradului de interactivitate a proceselor educaționale și utilizarea Internetului sunt astăzi esențiale în formarea pentru performanță.

BlueNote Communications are o experiență amplă în crearea de soluții personalizate în sectorul educațional.

 

Testare inteligentă

Proiectăm și implementăm, alături de parteneri internaționali de renume, sisteme de testare avansată pentru învățământul universitar și postuniversitar.

Sistemele de testare se bazează pe algoritmi inteligenți care selectează întrebările din baza de date în funcție de gradul de aprofundare al temei. Astfel, un student care a răspuns greșit la o întrebare dintr-un anumit capitol, va primi mai multe întrebări din aceiași zonă de competențe, pentru a se stabili exact gradul de aprofundare al acesteia.

Sistemele moderne de testare se concretizează în centre de testare informatizate ce oferă o manieră de evaluare standardizată și imparțială, într-un mediu securizat, pentru eliminarea tentativelor de fraudă.

Centrele de testare aduc un plus de flexibilitate în programul de evaluare și certifică standardizarea acesteia, fiind un element esențial în auditurile pentru recunoașterea extensivă a diplomelor de absolvire.