Soluții de înregistrare a comunicațiilor voce

BlueNote Communications a dezvoltat suita de soluții BlueVoice pentru înregistrarea comunicațiilor voce și managementul înregistrărilor.

BlueVoice permite înregistrarea în medii hibride a trunchiurilor sau extensiilor telefonice de orice tip (analogic, digital, VoIP, fluxuri E1), a comunicațiilor radio și a oricăror alte surse de semnal analogic, precum microfoanele.

Integrare avansată

Înregistrarea oricărui tip de semnal analogic permite realizarea de soluții complete pentru dispecerate, prin integrarea pe un singur sistem a înregistrării telefoanelor analogice, a premicell-urilor, a stațiilor radio, și a înregistrării ambientale.

Înregistrarea liniilor digitale se realizează prin „tapping pasiv” prin intrări de mare impedanță. Soluția noastră suportă marea majoritate a protocoalelor proprietare de pe piață, printre vendorii suportați regăsindu-se: Alcatel, Avaya, Bosch, Siemens, Mitel, Panasonic.

Înregistrăm telefonie VoIP atât prin metode pasive (port mirroring) cât și prin metode semi-pasive și active, dezvoltate pe baza API-urilor puse la dispoziție de dezvoltatorii de tehnologii: Cisco, Avaya, Mitel.

BlueVoice permite înregistrarea în medii hibride, integrând suport pentru înregistrarea de combinații de linii pe un singur sistem.

Arhitecturi distribuite

Realizăm soluții personalizate de înregistrare, adaptate la arhitectura sistemului telefonic existent. Astfel, accesul la înregistrările din mai multe sucursale distribuite se poate face în mod centralizat, prin interfață Web.

Sistemele de înregistrare fizice sau virtualizate oferă instrumente de backup rapid și pot fi integrate în soluții cu disponibilitate avansată prin mecanisme de tip „HotSpare” sau diverse grade de redundanță.

Mai mult decât înregistrare

Alături de soluțiile de înregistrare dezvoltăm și software specializat pentru analiza interacțiunii precum soluții de Screen recording și Quality monitoring  pentru call center-e, sau integrare de tehnologii Word spotting pentru aplicații de securitate.

 

Aflați mai multe!