Select Page

BlueVoice – Sisteme de înregistrare a convorbirilor telefonice și radio pentru afaceri

www.BlueVoice.ro

Singura platformă de recording dezvoltată în România

Fie că sunteți în căutarea unui sistem profesional de înregistrare telefonică la cheie sau a unei soluții complexe de recording, BlueVoice este cea mai bună alegere.

Versatilitate fără limite

BlueVoice înregistrează toate tipurile de linii, în orice combinație, pe un singur șasiu

Cel mai rapid suport local

Toate nivelurile de suport sunt disponibile local, cu intervenție rapidă

Dezvoltare personalizată

Asigurăm dezvoltări suplimentare, bazate pe cererile specifice ale clientului

Înregistrăm orice, de la radio la VoIP, în orice combinație
Semnal ANALOGIC

Înregistrarea oricărui tip de semnal analogic permite realizarea de soluții complete pentru dispecerate, prin integrarea pe un singur sistem a înregistrării telefoanelor analogice, a premicell-urilor, a stațiilor radio, și a înregistrării ambientale.

Semnal DIGITAL

Înregistrarea liniilor digitale se realizează prin „tapping pasiv” prin intrări de mare impedanță. Soluția noastră suportă marea majoritate a protocoalelor proprietare de pe piață, printre vendorii suportați regăsindu-se: Alcatel, Avaya, Bosch, Siemens, Mitel, Panasonic.

VoIP

Înregistrăm telefonie VoIP atât prin metode pasive (port mirroring) cât și prin metode semi-pasive și active, dezvoltate pe baza API-urilor puse la dispoziție de dezvoltatorii de tehnologii: Cisco, Avaya, Mitel.

Medii HIBRIDE
BlueVoice permite înregistrarea în medii hibride a trunchiurilor sau extensiilor telefonice de orice tip (analogic, digital, VoIP, fluxuri E1), a comunicațiilor radio și a oricăror alte surse de semnal analogic, precum microfoanele.