Select Page

Soluții SMART – Monitorizare centralizată și control de la distanță al parametrilor de orice fel

www.BlueMonitor.ro
SMART înseamnă fără bătăi de cap
Soluțiile SMART construite pe platforma BlueMonitor se adresează celor care au nevoie de monitorizarea și condiționarea parametrilor din spații ce necesită un climat protejat, si care nu vor să-și bată capul cu partea tehnică a soluției.

Pentru aceștia am inventat conceptul SCADA as a Service, un serviciu de tip Cloud prin care pot să-și acceseze online datele curente și pe cele istorice și să se bucure de experiența completă a unei soluții micro-SCADA, în baza unui abonament lunar.

100% Informație – 100% control

Monitorizare live

Verificarea valorilor curente ale parametrilor, de pe orice PC sau telefon conectate la Internet.

Grafice de evoluție

Grafice și rapoarte cu valorile înregistrate în orice perioada de timp pentru corelații.

Alertare e-mail sau SMS

Alertare la ieșirea din zona de normalitate, pentru intervenție rapidă.

Control automat

Opțional, reglare automată a parametrilor, prin automatizare locală. 

De ce monitorizare SMART?

Utilitatea unei soluții de monitorizare și autoreglare a parametrilor și a consumurilor se regăsește oriunde este necesar controlul permanent al valorilor înregistrate, și unde lipsa acestuia conduce la pierderi de producție, scădere a eficienței, sau periclitare a integrității.

Fabrici și spații de producție

Monitorizarea eficientei energetice și a parametrilor de productie pe fluxuri tehnologice, pentru cresterea eficientei energetice si determinarea exactă a costurilor de producție unitare.

Regii de distribuție și furnizare utilități

Telecitirea automată a diferitelor tipuri de contoare, și sisteme SCADA pentru monitorizare și control centralizate, prin interfață Web.

Clădiri de birouri

Monitorizarea calității aerului din birouri pentru evitarea simptomelor cauzate de expunerea la concentrații crescute de CO2 și de Sick Building Syndrome.

Universități și Spitale

Managementul consumurilor de utilități pentru evitarea consumurilor nejustificate și a risipei.

Muzee. Arhive. Biblioteci

Jurnalizarea automată și condiționarea temperaturii, a umidității și a expunerii la lumină a obiectelor de patrimoniu, pentru conservarea corespunzătoare a acestora.

Farmacii și Depozite farmaceutice

Jurnalizarea temperaturii și a umidității din spațiile de depozitare a produselor termolabile, pentru respectarea prevederilor legale în domeniu.