Select Page

Politica de Suport tehnic

Din dorința de a prelua mai ușor și de a rezolva mai rapid solicitările Dvs de suport tehnic pentru produsele și soluțiile achiziționate de la societatea noastră, vă transmitem mai jos Procedura de acordare a suportului tehnic pentru produsele și soluțiile achiziționate de la BlueNote Communications.

1. Produsele și soluțiile pentru care se poate emite cerere de suport tehnic

Se poate emite cerere de suport tehnic pentru produsele și soluțiile achiziționate direct de la BlueNote Communications și care se află în perioada de garanție sau care beneficiază de contract de suport tehnic.

Dacă ați achiziționat indirect (de la parteneri) soluții BlueNote Communications, emitentul cererii de suport trebuie să fie partenerul care a contractat soluția cu BlueNote Communications.

2. Termeni de acordare a suportului tehnic

Suportul tehnic se acordă în termenii stabiliți prin contractul de suport, dacă acesta există, sau în conformitate cu reglementările legale ce stabilesc obligațiile vânzătorului în perioada de garanție.

3. Persoane care pot emite cereri de suport tehnic

Clientul va desemna una sau mai multe persoane care îl vor reprezenta în relația cu BlueNote Communications și va comunica numele și datele de contact ale acestora pentru înregistrarea lor în aplicația de management a tichetelor de suport.

În cazul în care clientul dorește nominalizarea altor persoane pentru colaborarea cu BlueNote Communications, poate face oricând acest lucru prin comunicarea către BlueNote a datelor de contact a noilor persoane desemnate. Numai persoanele desemnate de client și înregistrate în aplicația de suport tehnic vor putea emite cereri de suport tehnic către BlueNote Communications.

4. Înregistrarea unei cereri de suport tehnic

Cererile de suport tehnic pot fi transmise doar de către persoanele înregistrate în aplicația de suport tehnic, după cum urmează:

  • pentru probleme legate de un sistem de înregistrare BlueVoice cererea de suport tehnic se depune online, pe site-ul www.bluevoice.ro în formularul Cerere suport tehnic din secțiunea Contact.
  • pentru probleme legate de o soluție de monitorizare BlueMonitor cererea de suport tehnic se depune online, pe site-ul www.bluemonitor.ro în formularul Cerere suport tehnic din secțiunea Contact.
  • pentru echipamente achiziționate de pe SCADA-Shop.ro, cererea de suport tehnic se depune online, pe site-ul www.scada-shop.ro în formularul din pagina Contact, alegând din lista Tip mesaj opțiunea Raportează o problemă.
  • pentru echipamente achiziționate direct de la BlueNote Communications sau pentru lucrări, cererea de suport tehnic se depune online, pe site-ul www.bluenote.ro în formularul Cerere suport tehnic din secțiunea Contact.

În cazul în care formularul online prezintă erori de transmitere a solicitării, aceasta se poate transmite prin e-mail la adresa suport@bluenote.ro, respectând cu strictețe următorul format:

Subiect e-mail: CERERE SUPORT
Continut e-mail:
Titlu: titlul tichetului care rezumă problema |||
Descriere: descrierea pe larg a problemei |||

Atenție! Nu vor fi înregistrate decât solicitările venite de pe adrese de e-mail înregistrate în aplicația de suport tehnic.

Atenție! Elementele trecute mai sus sunt obligatorii pentru crearea tichetului in aplicația de suport tehnic.

5. Preluarea și rezolvarea cererilor de suport tehnic

În urma solicitării Dvs. de suport tehnic se va crea automat un tichet de suport dacă adresa Dvs. de e-mail este înregistrată în aplicația de suport tehnic și dacă ați respectat formatul standard de e-mail (în cazul cererilor de suport transmise prin e-mail). Veți primi un e-mail automat prin care vi se va confirma înregistrarea tichetului. În continuare, veți primi mesaje e-mail la fiecare schimbare de stare a tichetului.

Dacă în orice moment doriți să adăugați un comentariu la tichet, este suficient să răspundeți la orice e-mail primit de la sistemul de suport, fără a modifica subiectul acestuia.

În momentul soluționării problemei din tichetul de suport veți primi un e-mail automat care va solicita din partea Dvs verificarea și confirmarea eliminării defectului / a erorii raportate. Răspundeți la acest e-mail dacă nu considerați problema integral remediată.