Select Page

Un nou proiect finanțat din fonduri europene!

Începem lucrul la un nou proiect care se va implementa cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Intitulat „Creșterea competitivității economice a BlueNote Communications SA prin implementarea platformei electronice de vânzare și livrare servicii SCADA”; proiectul este cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Contractul de finanțare Nr 1424/332 din 20.12.2013.

Valoarea totală a proiectului este de 380.704,8 Lei, din care asistență financiară nerambursabilă de maximum 151.214 Lei (maximum 125.053,98 Lei din FEDR și maximum 26.160,02 Lei din bugetul național). Perioada de implementare a proiectului este 23.12.2013 – 06.06.2014.

Proiectul se înscrie în Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE – Investiții pentru viitorul dumneavoastră) Măsura 3.3.2. – Suport pentru dezvoltarea sistemelor de comerț electronic și a altor soluții electronice pentru afaceri și vizează implementarea unei platforme electronice care să faciliteze accesul la soluții de tip SCADA și telecitire contoare a întreprinderilor românești, chiar și în condiții de criză.

Ne propunem prin acest proiect să încurajăm modernizarea sectorului industrial prin accesul la soluții care valorifică progresul tehnologic și să facem acest lucru folosind oportunitățile de finanțare oferite de Uniunea Europeană și Guvernul României.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea competitivității companiei BlueNote Communications SA prin dezvoltarea unor servicii SCADA inovatoare cu livrare online. Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Dezvoltarea unei platforme SCADA multi-aplicație, pretabilă la accesarea partajată a bazei de date de către clienți diferiți.
  • Construirea unei baze hardware variate de echipamente de achiziție și comunicații de date pentru instalarea în teren

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro